Περιγραφή θέσης

H Athens Direct Travel προσφέρει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και των εκδηλώσεων, όπως ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών γραφείων ή υψηλόβαθμα στελέχη, να λειτουργήσουν ως “shop in shop” στο χώρο της Athens Direct. Για παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου μπορεί να «μεταφέρει» τη λειτουργία του στην Athens Direct και με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγεί από πάγια έξοδα, όπως ενοίκιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ και λογιστήριο. Επίσης, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να μπει κάτω από την ομπρέλα της Athens Direct κι έτσι να μειώσει σημαντικά
το ρίσκο σε σχέση με την δημιουργία δικής του εταιρείας. Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να προέρχονται είτε από τον τουρισμό και την ψυχαγωγία, είτε από σχετικά επαγγέλματα, όπως wedding planners, ξεναγοί και εταιρείες συνεδρίων. Οι Συνέταιροι συνεχίζουν να εξυπηρετούν το πελατολόγιό τους όπως και πριν, με τη μόνη διαφορά ότι βρίσκονται πλέον κάτω από την ομπρέλα της Athens Direct.

Στην Athens Direct πιστεύουμε ότι η δεκάχρονη οικονομική περιπέτεια της χώρας μας έχει αναπτύξει μια δυναμική προς δημιουργία μεγαλύτερων σχημάτων μέσω συνεργασιών μικρότερων εταιρειών. Όσα δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ενδέχεται να γίνουν μέσα στους επομένους μήνες λόγω της πανδημίας. Η Athens Direct θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο επιδιώκει συγχωνεύσεις με αναπτυξιακό αποτύπωμα, αλλά προωθεί και διεργασίες, κίνητρα και νέο θεσμικό πλαίσιο που θα ενθαρρύνει τη συγκέντρωση επιχειρηματικών δυνάμεων κάθε μεγέθους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Athens Direct επιδιώκει να δημιουργήσει ένα εύρωστο σχήμα, ανθεκτικό σε οικονομικές κρίσεις, αλλά και ικανό να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο τους υφιστάμενους σημαντικούς «παίχτες» της τουριστικής αγοράς. Πιστεύουμε ακράδαντα το «Ισχύς εν τη ενώσει»!

 

Χαρακτηριστικά των υποψηφίων

• Να έχει σημαντικό προσωπικό πελατολόγιο (ιδιώτες, groups, συλλόγους, κα).
• Να είναι ικανός (η) να εργαστεί χωρίς επιτήρηση, βάσει στόχων που θα καθοριστούν από κοινού.
• Να έχει νοοτροπία ελεύθερου επαγγελματία και όχι «υπαλληλική νοοτροπία».
Το πακέτο συνεργασίας περιλαμβάνει:

 

Το πακέτο συνεργασίας περιλαμβάνει:

 • Σημαντικές προμήθειες επί του καθαρού κέρδους από την παροχή κάθε ταξιδιωτικής υπηρεσίας – αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ατομικά ή ομαδικά ταξίδια, συνέδρια, κλπ.
 • Επαγγελματική κάρτα της Athens Direct με τίτλο επιλογής του Συνεργάτη π.χ. Senior Travel Consultant.
 • Γραφειακή υποδομή στο χώρο εργασίας της Athens Direct (work station), τόσο για καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών του Συνεργάτη, όσο και για συναντήσεις και για ότι άλλο μπορεί να του παράσχει η γραφειακή υποδομή της Athens Direct.
 • Γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη: Κάθε Συνεργάτης θα έχει πλήρη γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη από την Athens Direct (ενημέρωση για τηλεφωνήματα, αποστολή φαξ, emails, έκδοση τιμολογίων, αναλυτικές καρτέλες πελατών και προμηθευτών, κλπ).
 • Εταιρικό email και Office 365
 • Αίτηση από την Athens Direct για επίδομα από τον ΟΑΕΔ, εφόσον ο υποψήφιος Συνεργάτης δικαιούται κάποια ενίσχυση.
 • Ότι άλλο μπορεί να εξυπηρετεί ανάγκες ή επιθυμίες του Συνεργάτη, στα πλαίσια μιας αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας με την Athens Direct.

Η συνεργασία μπορεί να έχει δύο μορφές:

 1. Πρόσληψη με μισθό μερικής απασχόλησης (περιλαμβάνει ασφαλιστική κάλυψη, επιδόματα και δώρα), συν προμήθειες βάσει κερδοφορίας.
 2. Έναρξη (ή συνέχιση) εργασιών με παροχή τιμολογίου υπηρεσιών (μπλοκάκι).

 

Αν θεωρείτε ότι έχετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Athens Direct Travel, επικοινωνήστε με το Στάθη Περδίκη, διευθυντή της Athens Direct, στο 210 3318576 ή στείλετε το βιογραφικό σας στο Stathis.perdikis@athensdirect.gr

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κι εσείς τον Προσωπικό σας Ταξιδιωτικό Σύμβουλο,
συμπληρώστε παρακάτω την ανάλογη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ιδιώτης/Ελεύθερος Επαγγελματίας

  Εταιρεία/Οργανισμός