Μονοήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Η Athens Direct θα δημιουργήσει μια πλατφόρμα με μονοήμερες και πολυήμερες κρουαζιέρες σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Πάνω σε ένα χάρτη της Ελλάδος ο επισκέπτης θα μπορεί να δει ως pins τις διαθέσιμες κρουαζιέρες ανά περιοχή και κάνοντας click στο pin, θα μπορεί να διαβάσει περισσότερες πληροφορίες για την κρουαζιέρα και στη συνέχεια να κάνει κράτηση.

Όποιος ιδιοκτήτης σκάφους ή εταιρεία διοργάνωσης κρουαζιέρων ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην πλατφόρμα CruisesDirect.gr, μπορεί να επικοινωνήσει με την Athens Direct στο +30 210 3318570 ή στο pr@athensdirect.gr

Λεωφορείο αεροδρομίου

Η Athens Direct θα δημιουργήσει την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο (airport shuttle) μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, Ελ. Βενιζέλος, και της πόλης της Αθήνας. Τα λεωφορεία των 12-18 θέσεων θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο κάθε 20 λεπτά, θα μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στον προορισμό τους στην Αθήνα (οικίες, ξενοδοχεία, διαμερίσματα AirBNB κλπ), στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν όσους θέλουν να πάνε στο αεροδρόμιο και θα επιστρέφουν στο Ελ. Βενιζέλος. Οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν κάνει προκράτηση στην πλατφόρμα του airportdirect.gr, ώστε ο οδηγός να γνωρίζει που και πότε θα τους συναντήσει. Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσελκύσει ταξιδιώτες που θέλουν την ευκολία μιας μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα, χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Athens Direct στο 210 3318570 ή στο pr@athensdirect.gr

Οργανωμένα Ταξιδιωτικά Πακέτα

Στην πλατφόρμα της TravelDirect ο επισκέπτης θα βρει οργανωμένα πακέτα διακοπών, ταξίδια και εκδρομές από συνεργάτες της Athens Direct Travel. Η πλατφόρμα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς (one-stop shop/source), όπου κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει γρήγορα κι εύκολα το πακέτο ή την εκδρομή που ψάχνει, εντός και εκτός Ελλάδας. Τα ταξίδια που προσφέρονται έχουν επιλεγεί από τους Συμβούλους της Athens Direct με κριτήρια όπως την πείρα και αξιοπιστία του συνεργάτη, τη σχέση τιμής-ποιότητας και το αναλυτικό πρόγραμμα. Η κράτηση γίνεται από ένα Σύμβουλο της Athens Direct Travel, η οργάνωση όμως και η πραγματοποίηση του ταξιδιού γίνεται από τον εκάστοτε συνεργάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Athens Direct στο 210 3318570 ή στο pr@athensdirect.gr.

Επιλεγμένες boutique βίλλες στην Ελλάδα

Η VillasDirect.gr θα είναι μια πλατφόρμα με επιλεγμένες βίλλες και καταλύματα ανά την Ελληνική επικράτεια, τόσο σε χειμερινούς, όσο και σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Η επιλογή των καταλυμάτων θα γίνεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως την ποιότητα κατασκευής και επίπλωσης, την τοποθεσία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το επίπεδο εξυπηρέτησης των επισκεπτών. Τα επιλεγμένα καταλύματα δε θα είναι πολυτελής βίλλες με δυσπρόσιτες τιμές, αλλά οικίες φτιαγμένες με μεράκι, που θα προσφέρουν μια άνετη διαμονή σε προσιτές τιμές.

Οι ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν να γίνουν μέλη της VillasDirect θα ωφεληθούν, μεταξύ άλλων, από την αύξηση της αναγνωρισημότητας (brand recognition), ένα πρόσθετο κανάλι κρατήσεων από Ελλάδα και εξωτερικό, τις εκτεταμένες εκστρατείες μάρκετινγκ και διαφήμισης, τα κοινά πρωτόκολλα διασφάλισης ποιότητας και τη συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του σπιτιού. Αντίστοιχα, οι ταξιδιώτες που θα επιλέγουν ένα κατάλυμα της VillasDirect θα έχουν τη διασφάλιση ενός brand name, θα έχουν πρόσβαση σε καταλύματα με κοινά χαρακτηριστικά σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα, καθώς θα μπορούν να ωφεληθούν και από όλες τις άλλες υπηρεσίες της Athens Direct Travel.

Όποιος ιδιοκτήτης καταλύματος ενδιαφέρεται να περιλάβει το κατάλυμά του στην πλατφόρμα, μπορεί να επικοινωνήσει με την Athens Direct στο +30 210 3318570 ή στο pr@athensdirect.gr

Online προσκλήσεις

Το Invites.gr θα αποτελεί ένα εργαλείο δημιουργίας online προσκλήσεων, όπου οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα templates της πλατφόρμας για να σχεδιάσουν προσκλήσεις, να τις στείλουν στους φίλους τους και να βλέπουν τις απαντήσεις τους. Στόχος της πλατφόρμας είναι να ψηφιοποιήσει την οργάνωση κάποιων εκδηλώσεων, οι καλεσμένοι να έχουν μια ψηφιακή πρόσκληση και ο οργανωτής να έχει όλες τις απαντήσεις σε ένα σημείο.

Η πλατφόρμα θα συνοδεύεται και με αντίστοιχο application, ώστε οι χρήστες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν το status της εκδήλωσής τους. Ένα Invite θα μπορεί να είναι από μια απλή πρόσκληση σε παιδικό πάρτυ, μέχρι μια γαμήλια πρόσκληση ή μια πρόσκληση σε εταιρική εκδήλωση.

Οποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει με την Athens Direct στο +30 210 3318570 ή στο pr@athensdirect.gr

Αθλητικός τουρισμός

H Athens Direct και η ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού δημιούργησαν το SportsTours, μια συνεργασία με στόχο τη δημιουργία και προώθηση αθλοτουριστικών πακέτων που συνδυάζουν διάφορα δημοφιλή σπορ με τουρισμό.

Αρχικά η SportsTours θα οργανώσει πακέτα στην Αθήνα και τα κοντινά της προάστια, που θα συνδυάζουν το futsal & 5*5 με τουριστικές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.SportsTours.gr ή επικοινωνήστε με την Athens Direct στο +30 210 3318570 και στο pr@athensdirect.gr

Επίγειες & Εναέριες Μεταφορές

H Door2door.gr θα αποτελέσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για online κρατήσεις μεταφοράς εντός Ελλάδας. Αρχικά θα προσφέρει μεταφορές (airport transfers) μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, Ελ. Βενιζέλος και της Αθήνας, με τα προάστια της. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν για τη μεταφορά τους μεταξύ ταξί, executive sedan, λιμουζίνα, minivan, minibus και λεωφορεία διαφόρων μεγεθών. Η πλατφόρμα θα απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες και οργανισμούς που σχετίζονται με τα ταξίδια και τον τουρισμό (ελληνικά και ξένα ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, event planners, κ.λπ.), αλλά και σε εταιρείες και οργανισμούς με στελέχη που ταξιδεύουν συχνά. Η πλατφόρμα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε ιδιώτες, τόσο Έλληνες, όσο και τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα. Εάν η αρχή είναι επιτυχής, η πλατφόρμα θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και στα νησιά.

Last minute travel

H Athens Direct θα δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου εταιρείες στο χώρο του ταξιδιού, του θεάματος και των εκδηλώσεων θα μπορούν να προσφέρουν last minute deals. Οι αρχικές κατηγορίες θα περιλαμβάνουν:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία
  • Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα
  • Οργανωμένα ταξίδια
  • Παραστάσεις: Θέατρο, συναυλίες, παραστάσεις,
  • Αθλητικά δρώμενα
  • Σεμινάρια
  • Θεματικά πάρκα

Για να αποκτήσετε τον Προσωπικό σας Ταξιδιωτικό Σύμβουλο, συμπληρώστε την ανάλογη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Ιδιώτης/Ελεύθερος Επαγγελματίας

    Εταιρεία/Οργανισμός