ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Athens Direct Travel είναι ένα boutique, πελατοκεντρικό ταξιδιωτικό γραφείο με τρεις βασικούς στόχους:

  • Την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών βάσει των επιθυμιών, κριτηρίων και προϋπολογισμού τους.
  • Την παροχή όλων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που μπορεί να χρειαστεί ένας πελάτης.
  • Την αποτελεσματική διαχείριση του ταξιδιωτικού προϋπολογισμού κάθε πελάτη.

Ενώ τα περισσότερα τουριστικά γραφεία επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή προορισμούς, η Athens Direct επικεντρώνεται στον πελάτη. Έτσι, η Athens Direct Travel παρέχει σε κάθε πελάτη της τον Προσωπικό του Ταξιδιωτικό Σύμβουλο, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνεί για οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία χρειαστεί, οποτεδήποτε τη χρειαστεί. Πελάτης της Athens Direct μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ιδιώτης, εταιρεία, ελεύθερος επαγγελματίας ή οργανισμός. Στόχος της Athens Direct δεν είναι μόνο να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες κάθε πελάτη, αλλά και να βρίσκεται «δίπλα» του για οτιδήποτε χρειαστεί, πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Στις Πλατφόρμες μας, οι επισκέπτες θα βρουν οργανωμένα πακέτα διακοπών, προτάσεις για διαμονή σε boutique ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Ελλάδα, airport transfers και πολλές άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Εάν ένας πελάτης δε βρει το ταξίδι ή την υπηρεσία που πληροί τα κριτήρια του, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Προσωπικό της Ταξιδιωτικό Σύμβουλο για να τον βοηθήσει να βρει ακριβώς αυτό που επιθυμεί, βασισμένο στα κριτήρια και στις ανάγκες του.

Σε όλους τους Πελάτες μας παρέχουμε:

  • Πρόσβαση 24 ώρες/7 ημέρες/365 μέρες στο Ταξιδιωτικό τους Σύμβουλο με όποιο τρόπο εξυπηρετεί τον πελάτη (τηλέφωνο, email, SMS, Viber, κλπ).
  • Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • Κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων (βίλες, διαμερίσματα, κα) στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
  • Συμμετοχές & εγγραφές σε εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ / ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το όραμά μας

Στόχος της Athens Direct Travel είναι να γίνει ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και το σημείο αναφοράς όσον αφορά την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Η Athens Direct Travel είναι μια ταξιδιωτική εταιρεία που τοποθετεί στο επίκεντρο τον πελάτη, παρέχοντας του εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ικανοποιούν όσο γίνεται καλύτερα τις απαιτήσεις του. Κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με απόλυτο σεβασμό, επαγγελματισμό και ευγένεια.

Υπάλληλοι

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Athens Direct Travel ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες εργασίας και συμπεριφοράς. Η εταιρεία τους αντιμετωπίζει ως μέλη μιας εταιρικής οικογένειας και τους αμείβει βάσει της αξίας τους και των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνουν. Η διοίκηση προσπαθεί πάντα να επικρατεί ένα όμορφο εργασιακό κλίμα, να κάνει την εργασία των υπαλλήλων μια ικανοποιητική εμπειρία, και να τους δίνει κίνητρα να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

Μέτοχοι

Η Athens Direct Travel θεωρεί όλους τους Συνεργάτες και Υπαλλήλους ως Μετόχους στην εταιρεία. Ετσι επιδιώκει να απολαμβάνουν μια δίκαιη ανταπόδοση στις προσπάθειες που καταβάλουν για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, καθώς και να συμμετέχουν στις αποφάσεις για τα διάφορα ζητήματα που αφορούν την πορεία της εταιρείας.

Κοινωνία

Η Athens Direct Travel προσπαθεί να είναι ένας υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, και να βοηθάει την κοινωνία, το περιβάλλον και την πόλη στην οποία δραστηριοποιείται με κάθε δυνατό τρόπο.

Η αρχή

Τη δημιουργία της Athens Direct εμπνεύστηκε ο ιδρυτής της το καλοκαίρι του 2000, όταν προσκάλεσε 20 φίλους του από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη σε μια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στα ελληνικά νησιά. Μιας και δε προλάβαινε να τους παραλάβει όλους από το αεροδρόμιο, έψαξε να βρει τρόπους να τους προτείνει για να πάνε από το Ελ. Βενιζέλος στο σπίτι του. Οι επιλογές του ήταν περιορισμένες, καθώς ούτε το μετρό, ούτε η αστική συγκοινωνία βόλευε. Τελικά πρότεινε στους φίλους του να πάρουν ταξί και τους έστειλε σχετικές οδηγίες. Ωστόσο κάποιοι πλήρωσαν περισσότερα από όσο έπρεπε, άλλοι έπεσαν σε οδηγούς ταξί που δε μιλούσαν καλά Αγγλικά, ενώ τέλος κάποιοι πήραν ταξί που ήταν σε κακή κατάσταση. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν οι καλεσμένοι και κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο.

Βάσει αυτής της εμπειρίας, ο ιδρυτής της Athens Direct αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία με αποστολή «να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς για όσους επιθυμούν μια ασφαλή, άνετη και αξιόπιστη μεταφορά (airport Transfer) από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας». Ένα χρόνο αργότερα, στα μέσα του 2001, αυτή η επιχειρηματική ιδέα κέρδισε τη δεύτερη θέση στο διεθνή διαγωνισμό επιχειρηματικού σχεδίου Ideodromio. Το βραβείο των 8.000 € μετέτρεψε την Athens Direct στις 29 Οκτωβρίου 2002 από ένα επιχειρηματικό σενάριο σε μια πραγματική εταιρεία, έτοιμη να εκπληρώσει την αποστολή της. Το 2003 η Athens Direct έλαβε άδεια ταξιδιωτικού γραφείου, προσέθεσε στα airport transfers, που ήδη παρείχε, μια ευρεία γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών και μετονομάστηκε σε Athens Direct Travel.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ATHENS DIRECT;

Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Ξοδεύοντας χρόνο στον υπολογιστή αναζητώντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές μερικές φορές αποφέρει κάποια αποτελέσματα, ενώ άλλες φορές οδηγεί σε απογοήτευση. Ο Προσωπικός Ταξιδιωτικός Σύμβουλος κάνει ακριβώς αυτό το έργο για εσάς: αναζητά τις ταξιδιωτικές επιλογές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, ακόμη και αν χρεώσει μια μικρή αμοιβή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Οι Σύμβουλοι της Athens Direct έχουν πρόσβαση σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες και σε τιμές που δεν έχει ο μέσος καταναλωτής. Επίσης, έχουν πρόσβαση σε προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις, για παράδειγμα από αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, και κρουαζιέρες, που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Άμεση βοήθεια

Έχετε κρατήσει μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο, όταν μαθαίνεται ότι η πτήση σας προς το αεροδρόμιο της Αθήνας έχει καθυστέρηση και δε θα προλάβετε την αναχώρηση του πλοίου. Εάν έχετε κάνει την κράτηση μέσω ενός Ταξιδιωτικού Συμβούλου της Athens Direct, μπορείτε να τον καλέσετε για να σας βοηθήσει και να αποφύγετε το άγχος να βρείτε μόνος σας μια λύση. Αν έχετε κάνει την κράτηση online σε κάποια πλατφόρμα, ενδέχεται να μη μπορείτε να λάβετε αυτό το επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης ή μέχρι να σας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος, να είναι πολύ αργά. Ο Σύμβουλος της Athens Direct είναι πάντα διαθέσιμος και έτοιμος να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αναποδιά μπορεί να τύχει.

Επαγγελματική εμπειρία

Ίσως πάντα να θέλατε να ταξιδέψετε στην άπω Ανατολή, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιο οργανωμένο πακέτο να επιλέξετε ή ίσως θέλετε να πάτε σε μια επαγγελματική έκθεση, αλλά δεν ξέρετε σε ποιο ξενοδοχείο να μείνετε. Ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος της Athens Direct έχει την επαγγελματική εμπειρία και γνώση να βρει αυτό ακριβώς που αναζητείτε, είτε άμεσα, είτε μέσω του συνεργάτη της Athens Direct που εξειδικεύεται, για παράδειγμα, στην Άπω Ανατολή ή σε επαγγελματικές εκθέσεις. Η ευρεία γνώση των Συμβούλων μας της ταξιδιωτικής αγοράς και οι επαγγελματικές σχέσεις που έχουν με ειδικούς σε προορισμούς ή υπηρεσίες, σας εξοικονομεί το χρόνο που μπορεί να σπαταλήσετε σε μια αέναη έρευνα αγοράς.

Προνόμια

Η Athens Direct Travel λόγω του μεγάλου όγκου ταξιδιών που διαχειρίζεται κάθε χρόνο, έχει πρόσβαση σε προσφορές και προνόμια που ενδέχεται να μην μπορείτε να πάρετε μόνοι σας. Είτε πρόκειται για αναβάθμιση δωματίου, κράτηση με χρήση μιλίων ή αποφυγή πληρωμής ακυρωτικών, οι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι της Athens Direct μπορούν συχνά να προσθέσουν προνόμια στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι για μια ειδική περίσταση, όπως μια πρόταση γάμου, οι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι της Athens Direct έχουν πρόσβαση στους πόρους και στα πρόσωπα που θα σας παρέχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεται.

Ιστορικό

Ιστορικό

2002
November 28

28 Νοεμβρίου 2002

Έναρξη εργασιών στην οδό Περικλέους 56, 5ος όροφος.

December 20

20 Δεκεμβρίου 2002

Η Athens Direct εκδίδει το πρώτο της αεροπορικό εισιτήριο.

2003
April 15

2003

Η AD επιλέγεται από την Περιφέρεια Κρήτης για το ταξίδι της στη Βαρκελώνη.

2006
March 15

2006

H AD συγχωνεύεται με το Life Travel και η κα Ρούλη Ζαφειράτου “ερχεται” στην AD.

2007
March 15

2007

Η AD επιλέγεται να οργανώσει τις μεταφορές για το συνέδριο του Bilderberg Club στον Αστέρα.

2008
March 15

2008

Η AD επιλέγεται να οργανώσει τις πτήσεις για τη διαδρομή της φλόγας στα Special Olympics.

August 15

2008

Η AD κατασκευάζει το πρώτο One Stop Shop ταξιδιωτικό site, όπου ανεβάζει επιλεγμένα ταξίδια συνεργατών της από όλο τον κόσμο.

2009
September 8

8 Σεπτεμβρίου 2009

Η AD αγοράζει ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Ερμού 44 και ξεκινάει την πλήρη ανακαίνισή τους.

2010
December 18

18 Δεκεμβρίου 2010

Η AD μετακομίζει στα νέα της γραφεία και ιδρύει το AD Club.

2011
March 15

2011

H AD αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση μεγάλων εταιρειών, όπως της Γερολυμάτος και της Shiseido.

2012
March 15

2012

H AD συγχωνεύεται με τη Solnet Hellas Travel και ο κος Σταύρος Μάλαμας “ερχεται” στην AD ως Operations Manager.

2014
March 15

2014

Η κα Μαρία Λουτσέτη και η κα Λίνα Κατσούρη, βασικά στελέχη του Acropolis Tours, έρχονται στην Athens Direct ως Senior Travel Consultants.

2015
March 15

2015

Οργάνωση της αποστολής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Παγκόσμιο Jamboree στην Ιαπωνία.

2017
March 15

2017

Η AD συγχωνεύεται με το Gala Tours και η Βούλα Γεωργοπούλου «έρχεται» στην Athens Direct ως Events Manager.

2018
March 15

2018

Συνεργασία με την ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού για την οργάνωση αθλοτουριστικών εκδηλώσεωv.

2019
March 15

2019

Οργάνωση του Explore Greece by Metaxa στην Κρήτη

2020
March 15

2020

Αγρανάπαυση και ξεκούραση λόγω πανδημίας

2021
March 15

2021

Restart!!!

2022
March 15

2022

Η Athens Direct γιορτάζει 20 χρόνια λειτουργίας!

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κι εσείς τον Προσωπικό σας Ταξιδιωτικό Σύμβουλο,
συμπληρώστε παρακάτω την ανάλογη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ιδιώτης/Ελεύθερος Επαγγελματίας

    Εταιρεία/Οργανισμός