Συνεργάτες / Δομή

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Στην Athens Direct πιστεύουμε ότι η δεκάχρονη οικονομική περιπέτεια της χώρας μας έχει αναπτύξει μια δυναμική προς δημιουργία μεγαλύτερων σχημάτων μέσω συνεργασιών μικρότερων εταιρειών. Όσα δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς κρίσης, ενδέχεται να γίνουν λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που αυτή έφερε. Η Athens Direct θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο επιδιώκει συγχωνεύσεις με αναπτυξιακό αποτύπωμα, αλλά προωθεί και διεργασίες, κίνητρα και νέο θεσμικό πλαίσιο που θα ενθαρρύνει τη συγκέντρωση επιχειρηματικών δυνάμεων κάθε μεγέθους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Athens Direct επιδιώκει να δημιουργήσει ένα εύρωστο σχήμα, ανθεκτικό σε οικονομικές κρίσεις, αλλά και ικανό να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο τους υφιστάμενους σημαντικούς «παίχτες» της τουριστικής αγοράς. Πιστεύουμε ακράδαντα το «Ισχύς εν τη ενώσει»!

Συνέταιρος/Partner/Senior Travel Consultant

H Athens Direct Travel προσφέρει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και των εκδηλώσεων, όπως ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών γραφείων ή υψηλόβαθμα στελέχη, να λειτουργήσουν ως “shop in shop” στο χώρο της Athens Direct. Διαβάστε περισσότερα.

Προσωπικοί Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι /Junior Travel Consultants

Οι Προσωπικοί Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι (Junior Travel Consultants) αποτελούν τον κορμό της της Athens Direct Travel. Σκοπός τους είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του γραφείο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο! Διαβάστε περισσότερα.

Συνεργάτης /Associate

Οι Συνεργάτες (Associates) αποτελούν το υποστηρικτικό προσωπικό της Athens Direct Travel και τους μελλοντικούς Junior Consultants. Σκοπός τους είναι η υποστήριξη των Junior και Senior Consultants του γραφείο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Διαβάστε περισσότερα.

Διαχειριστής/Project Manager

Ο κάθε Διαχειριστής (Project Manager) αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση μιας Πλατφόρμας της Athens Direct, όπως για παράδειγμα της Door2Door.gr ή της Invites.gr.! Διαβάστε περισσότερα.

Νεοφυείς εταιρείες/Start ups

Η Athens Direct Travel δίνει τη δυνατότητα σε νεοφυείς/start up εταιρείες να «δοκιμάσουν» τη νέα υπηρεσία ή application που έχουν ετοιμάσει μέσω της Athens Direct, με μία συμβολική χρέωση. Διαβάστε περισσότερα.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κι εσείς τον Προσωπικό σας Ταξιδιωτικό Σύμβουλο,
συμπληρώστε παρακάτω την ανάλογη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ιδιώτης/Ελεύθερος Επαγγελματίας

    Εταιρεία/Οργανισμός