Athens Direct Travel Αεροπορικά

Αεροπορικά Εισιτήρια

Κλείστε το αεροπορικό σας εισιτήριο τώρα!

Η Athens Direct Travel μπορεί να σας εξασφαλίσει οποιοδήποτε αεροπορικό εισιτήριο θελήσετε για ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Σε αντίθεση με τις online κρατήσεις, όπου ο επιβάτης πρέπει να εκδώσει άμεσα το εισιτήριο, οι Σύμβουλοι της Athens Direct μπορούν να:

 • Κρατήσουν ένα αεροπορικό εισιτήριο από λίγες ώρες μέχρι και μερικούς μήνες.
 • Βάλουν λίστα αναμονής και να ζητήσουν/περιμένουν οικονομικότερο ναύλο.
 • Να συνδυάσουν πτήσεις με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.
 • Επικοινωνούν απευθείας με το κατάλληλο υπάλληλο σε κάθε αεροπορική εταιρεία, για να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
 • Προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο επιβάτης, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Πέρα από την κράτηση κι έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, οι Σύμβουλοι της Athens Direct αναλαμβάνουν:

 • Το check in με επιλογή της θέσης που επιθυμεί ο πελάτης (παράθυρο ή διάδρομος, μπροστά ή πίσω στο αεροπλάνο, κα)
 • Να περάσουν τον αριθμό της κάρτας Frequent Flyer του πελάτη σε κάθε κράτηση, ώστε να αποδοθούν αυτόματα τα μίλια κάθε πτήσης.
 • Να περάσουν οποιοδήποτε πρόσθετο αίτημα (vegetarian meal, συνοδεία ανηλίκου, αναπηρική καρέκλα, κ.α.)
Athens Direct Travel Ακτοπλοϊκά

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο τώρα!

Η Athens Direct Travel συνεργάζεται απευθείας με τις περισσότερες Ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως οι παρακάτω:

Μέσω του συστήματος ForthCrs ή των μεμονωμένων συστημάτων κάθε ακτοπλοϊκής εταιρείας, οι Σύμβουλοι της Athens Direct έχουν τη δυνατότητα άμεσης κράτησης και έκδοσης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Επίσης, οι Σύμβουλοι μπορούν να εξυπηρετήσουν την:

 • Αλλαγή εισιτηρίων ή μετατροπή τους σε open εισιτήρια.
 • Αλλαγή στοιχείων επιβατών (όνομα επιβάτη, αριθμός πινακίδας αυτοκινήτου, κ.α.)
 • Ακύρωση των εισιτηρίων
 • Αποστολή των εισιτηρίων όπου εξυπηρετεί τον πελάτη

Παραλαβή των εισιτηρίων από το γραφείο της Athens Direct.

Athens Direct Travel Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Κρατήσεις Ξενοδοχείων από την Athens Direct!

H Athens Direct Travel έχει πρόσβαση σε χιλιάδες ξενοδοχεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, είτε απευθείας, είτε μέσω online συστημάτων κρατήσεων μόνο για ταξιδιωτικά γραφεία. Βάσει των κριτηρίων του πελάτη (τιμή, άνεση, τοποθεσία κ.α) ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος προτείνει τις κατάλληλες επιλογές για να επιλέξει ο πελάτης το κατάλυμα που ταιριάζει περισσότερο στα κριτήρια του.

Αφού ο Ταξιδιωτικός σας Σύμβουλος επιβεβαιώσει την κράτηση σας, θα σας στείλει ένα Hotel Voucher, όπου θα αναγράφει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε check in στο ξενοδοχείο σας. To Hotel Voucher αποτελεί απόδειξη ότι έχετε πληρώσει για το δωμάτιο στην Athens Direct, οπότε δε χρειάζεται να πληρώσετε κάτι άλλο ξενοδοχείο, παρά μόνο τις όποιες έξτρα χρεώσεις κάνετε επιτόπου, όπως για παράδειγμα room service ή χρήση του mini bar.

Εκτός από το voucher που θα σας παρέχει ο Σύμβουλος, για να κάνετε check in στο ξενοδοχείο θα χρειαστείτε:

 • Το διαβατήριό ή την ταυτότητα σας (αναλόγως τον προορισμό)
 • Μια πιστωτική κάρτα (ορισμένα ξενοδοχεία δέχονται και χρεωστικές κάρτες, η πλειοψηφία όμως δέχεται μόνο πιστωτικές κάρτες. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα, παρακαλώ ενημερώστε το Σύμβουλό σας για να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις).
Athens Direct
Athens Direct Travel Ενοικιάσεις Οχημάτων

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικιάστε το όχημα που σας ενδιαφέρει τώρα!

H Athens Direct Travel συνεργάζεται τόσο με τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων, όσο και με τοπικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αναλόγως την περίπτωση, ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος θα προτείνει εκείνη την εταιρεία που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Αφού ο Ταξιδιωτικός σας Σύμβουλος επιβεβαιώσει την κράτηση σας, θα σας στείλει ένα Rental Car Voucher, όπου θα αναγράφει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Στην τιμή που θα πληρώσει ο πελάτης περιλαμβάνετε η ενοικίαση του αυτοκινήτου, η υποχρεωτική ασφάλεια, καθώς και τυχόν επιπλέον παροχές που έχει ζητήσει ο πελάτης, όπως GPS ή παιδικό κάθισμα.

Εκτός από το voucher που θα σας παρέχει ο Σύμβουλος, θα χρειαστείτε:

 • Το διαβατήριό ή την ταυτότητα σας (αναλόγως τον προορισμό)
 • Την άδεια οδήγησης
 • Την πιστωτική κάρτα του κύριου οδηγού (ορισμένες εταιρείες ενοικίασης δέχονται και χρεωστικές κάρτες, η πλειοψηφία όμως δέχεται μόνο πιστωτικές κάρτες. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα, παρακαλώ ενημερώστε το Σύμβουλό σας για να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις).

Σημειώσεις:

 • Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητό, ελέγξτε τους όρους ενοικίασης, ώστε να είστε ενήμεροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.
 • Οι περισσότερες εταιρείες ενοικιάζουν αυτοκίνητα μόνο σε ενήλικες άνω των 21 ετών με τουλάχιστον 1 χρόνο κατοχής διπλώματος οδήγησης.
 • Αν είστε κάτω των 25 ετών, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μια έξτρα χρέωση.
 • Αν θέλετε επιπλέον ασφάλεια, θα πρέπει να τη ζητήσετε στο γκισέ, όταν φτάσετε στον προορισμό σας.
null

Επαγγελματικά Ταξίδια

Οργανώστε μαζί μας τη θαλασσινή απόδρασή σας τώρα!

Οι Ταξιδιωτικοί μας Σύμβουλοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ταξίδια, διότι γνωρίζουν πόσο απαιτητικό και σημαντικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο ταξίδι. Σε αντίθεση με ένα ταξίδι διακοπών, ένα επαγγελματικό ταξίδι σπανίως είναι για διασκέδαση και ψυχαγωγία, για αυτό και οι Σύμβουλοι της Athens Direct είναι πάντα διαθέσιμοι στον επαγγελματία, για οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο Προσωπικός Ταξιδιωτικός Σύμβουλος «παρακολουθεί» την εξέλιξη κάθε επαγγελματικού ταξιδιού και είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει τον πελάτη του ανά πάσα στιγμή ή και να προλάβει ανεπιθύμητες εξελίξεις. Για παράδειγμα, σε ένα χειμερινό road trip σε 10 πόλεις των ΗΠΑ η Σύμβουλος έμαθε ότι το αεροδρόμιο του Σικάγο επρόκειτο να κλείσει σε 2 ώρες και να παραμείνει κλειστό για αρκετές ημέρες λόγω επικείμενης κακοκαιρίας, οπότε ενημέρωσε άμεσα τον πελάτη της, άλλαξε το εισιτήριό του και κατάφερε να τον «στείλει» στον επόμενο προορισμό του, οπότε ούτε χρειάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα του, ούτε ταλαιπωρήθηκε στο Σικάγο.

Athens Direct
null

Incentive Travel «Ταξίδια Κινήτρων»

Οργανώστε τις Incentive δραστηριότητές σας τώρα!

Τα ταξίδια κινήτρων/επιβράβευσης είναι στις μέρες μας ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό «εργαλείο» που υιοθετείται από εταιρείες παγκοσμίως γιατί:

 • Αποτελούν κίνητρο για να πετύχουν τα στελέχη τους στόχους τους.
 • Αποτελούν ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων (team bonding) μεταξύ των νικητών και μια ευκαιρία να έχουν κοινές εμπειρίες εκτός του χώρου εργασίας.
 • Αυξάνουν τις πιθανότητες τα στελέχη να παραμείνουν στην εταιρεία και να είναι πιστά σε αυτήν.
 • Βοηθούν τους υπαλλήλους και τα στελέχη να νοιώθουν ότι οι προσπάθειές τους εκτιμώνται από τη διοίκηση.
 • Δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες που μπορεί να κρατήσουν για όλη τους τη ζωή.
null

Συνέδρια & Σεμινάρια

Οργανώστε το ταξίδι σας για το Συνέδριο ή Σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, τώρα!

Οι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι της Athens Direct Travel έχουν σημαντική εμπειρία στον τομέα της οργάνωσης Σεμιναρίων & Συνεδρίων. Ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος που θα αναλάβει την επαγγελματική σας εκδήλωση θα ενημερωθεί για τους στόχους της εκδήλωσης, το ύφος και όλες τις παραμέτρους που θα θέσει ο οργανωτής. Στη συνέχεια θα διαχειριστεί το σύνολο της οργάνωση, από την επιλογή του κατάλληλου χώρου και του ξενοδοχείου που θα μείνουν οι σύνεδροι, μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια στη διακόσμηση της αίθουσας του συνεδρίου, πάντα σύμφωνα με το ύφος της εκδήλωσής και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Οι υπηρεσίες που παρέχει ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος στην οργάνωση Συνεδρίων και Σεμιναρίων, μεταξύ άλλων, είναι οι παρακάτω:

 • Πρόταση για το ύφος, τη δομή και τη διάρκεια της εκδήλωσης, βάσει των κριτηρίων του πελάτη.
 • Κατάρτιση προϋπολογισμού & παρακολούθηση του, ώστε τα έξοδα να παραμείνουν υπό έλεγχο.
 • Επιλογή συνεδριακού χώρου και ξενοδοχείου διαμονής των συνέδρων.
 • Οργάνωση & κοστολόγηση κοινωνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων του συνεδρίου.
 • Οργάνωση των μεταφορών των συνέδρων (από/προς το αεροδρόμιο, tours, από/προς εστιατόρια, κα).
 • Οργάνωση εκδρομών και εκδηλώσεων για τους συνοδούς των συνέδρων.
 • Οικονομικός απολογισμός
Athens Direct
Athens Direct Travel Πακέτα Εκδρομών

Ταξιδιωτικά Projects

Η Athens Direct αναλαμβάνει την οργάνωση και διαχείριση προσωπικών ή επαγγελματικών projects που περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή απαιτούν travel consulting. Βάσει της περιπλοκότητας του project, του αριθμού των συμμετεχόντων και το ύψος του προϋπολογισμού, το project ανατίθεται σε έναν Project Manager (Senior ή Junior Ταξιδιωτικό Σύμβουλο), ο οποίος έχει στη διάθεσή του την υποδομή, τα εργαλεία και τους συνεργάτες της Athens Direct Travel.

Παρακάτω είναι κάποια παραδείγματα ταξιδιωτικών Projects που έχει αναλάβει Athens Direct:

Bilderberg Club: Το 2007 η Athens Direct επελέγη για να οργανώσει και να συντονίσει τις μεταφορές στην ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από όλον τον κόσμο, όπως η βασίλισσα της Ισπανίας, οι πρόεδροι της FED και της ΕΚΤ, υπουργοί και βουλευτές ξένων κρατών καθώς και μέλη της Ελληνικής πολιτικής τάξης και δημοσιογράφοι. Η Athens Direct συντόνισε το καλωσόρισμα των καλεσμένων στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, τη μεταφορά τους στον Αστέρα, όλες τις μεταφορές που απαιτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, καθώς και τη επιστροφή όλων την μελών πίσω στο αεροδρόμιο.

Winter Special Olympics Poland: Το 2008 η Athens Direct επελέγη για το συντονισμό της μεταφοράς της Ολυμπιακής φλόγας από την Αθήνα μέχρι την Πολωνία, για την έναρξη των Special Olympics. Η φλόγα πέρασε από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και μεταφέρθηκε από χώρα σε χώρα αεροπορικώς και σε κάποια σημεία οδικώς, με τοπικούς δρομείς και μέλη της ασφάλειας της Επιτροπής των Special Olympics, τη μεταφορά των οποίων επίσης διαχειρίστηκε η Athens Direct.

Ακαδημία Μεταξά: Από το 2012, ο Οίκος του Μεταξά έχει αναθέσει στην Athens Direct την οργάνωση των Ακαδημιών Μεταξά, τριήμερων εξερευνήσεων με σκοπό καλεσμένοι από όλον τον κόσμο να μάθουν την ιστορία του Οίκου και πως παράγεται το διάσημο ποτό. Την πρώτη μέρα οι καλεσμένοι πετάνε στη Σάμο, όπου μαθαίνουν για την παραγωγή του μοσχάτου, βασικού συστατικού του Μεταξά. Τη δεύτερη μέρα επιστρέφουν στην Αθήνα, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Οίκου και εμπειρία συνεχίζεται με ένα δείπνο αλά Μεταξά. Την τρίτη μέρα η επίσκεψη ολοκληρώνεται με  ένα σύντομο τουρ της Αθήνας.

Explore Greece: Το 2019 η Remy Cointreau, μητρική εταιρεία του Οίκου Μεταξά, ανέθεσε στην Athens Direct τη διοργάνωση του Explore Greece, ενός προγράμματος προώθησης της Ελληνικής φιλοξενίας μέσα από τα «μάτια» του Μεταξά. Παρέα με την ομάδα του The Clumsies, ενός από τα κορυφαία bars του κόσμου, το Explore Greece εκείνη τη χρονιά είχε ως αντικείμενο την εξερεύνηση των γεύσεων της Κρήτης. Πέντε κορυφαίοι bartenders από όλο τον κόσμο δημιούργησαν από πέντε μοναδικά cocktails ο καθένας με METAXA 12 Αστέρων. Η ομάδα της Athens Direct διαχειρίστηκε τη φιλοξενία περίπου 200 ατόμων, καλεσμένα από 20 διαφορετικές χώρες, που ταξίδεψαν στην Αθήνα και στην Κρήτη για να παρευρεθούν στα τρία events του Explore Greece.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κι εσείς τον Προσωπικό σας Ταξιδιωτικό Σύμβουλο,
συμπληρώστε παρακάτω την ανάλογη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ιδιώτης/Ελεύθερος Επαγγελματίας

  Εταιρεία/Οργανισμός